Om Fitness

Kosttillskott förenklar

För att inom fitness lyckas prestera som bäst när det verkligen gäller så behövs flera komponenter. Dels måste man förstås träna regelbundet och resultatorienterat och dels måste man se till att ge kroppen tid för återhämtning. Ingen av dessa saker spelar dock någon större roll om man missar fokus på näringsintag.

Kroppen får ingen chans att vare sig prestera eller återhämta sig om intaget av näring är bristfälligt, och det kräver mycket kunskap och disciplin att försöka tillgodose sig denna näring via vanlig kost. Alla semi-seriösa fitnessatleter använder sig av kosttillskott för att förenkla vardagen samt maximera prestation och återhämtning.

Atleter som använder våra produkter.

Ultimat näringsförsörjning och återhämtning

Eftersom utbudet på marknaden av riktigt bra kosttillskott är högst begränsat så har vi tagit fram vår egen Fitness-drink som är och förblir en av våra mest älskade produkter. Denna drink, som givetvis är framtagen med hjälp av NTC för optimal näringsupptagning ända ner på cellnivå, smakar himmelskt och fungerar för såväl uppladdning som energipåfyllnad under träning och återhämtning efteråt.

Gott, lättsmält och effektivt

Vår Fitness-drink är fullpackad med vitaminer, mineraler och elektrolyter. Den är också både god och lättsmält - ett komplett näringstillskott för varje fitnessatlet.

FITNESSDRINK Det optimala fitnesstillskottet

Oavsett om du springer, åker skidor, skridskor eller tränar kampsporter - eller något helt annat - så är en stor del av påfrestningarna som du utsätter kroppen för aeroba. Ditt hjärta jobbar på högvarv - och stärks i längden - samtidigt som du utsätter stora som små muskelgrupper för konstanta utmaningar. Det oerhört viktigt att kroppen får den energi och den näring som den behöver, annars kan den för det första inte prestera på ett tillfredsställande sätt och sedan inte heller återhämta sig som den behöver.

Med Fitnessdrinken får du allt du behöver för prestation och återhämtning:

  • Den isotona sammansättningen stödjer optimalt vätskeintag
  • Lättsmält
  • Optimalt näringsupptag tack vare Fitlines patenterade NTC-koncept
  • 3-fas koncept: innan-under-efter
  • Optimal kolhydratförsörjning
  • Optimal mineralförsörjning
  • Magnesiumtillskott som hjälper mot muskeltrötthet, kramp och utmattning

Fitlines Fitnessdryck är särskilt framtagen för atleter som genomför lång uthållighetsträning.

Övrigt sortiment

I vårt övriga sortiment finner du en rad andra Fitline produkter, men även skönhetsvård inom serien Beautyline. Allt från viktminskningsprodukter till anti-ageing krämer och kosttillskott för en vardag i balans. Alla produkter håller givetvis samma maximala standard och unika upptagningsförmåga som vår Fitnessdryck. Vårt mål är att få varje unik individ att bli sitt bästa jag, inifrån och ut.